Καλώς ήρθατε στον δικτυακό τόπο της οικογενειακής μας επιχείρησης...

Οι Αφοί Βαρζώκα εδώ και 45 χρόνια με υπευθυνότητα και καλαισθησία προσφέρουν πάντα κάτι το ξεχωριστό, το διαφορετικό, το ανεπανάληπτο, αφού η ποιότητα, η ποικιλία και οι τιμές των κοσμημάτων είναι εξαιρετικές και εγγυημένες από ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο όσο λίγοι.

Τα προϊόντα μας παράγονται με τις καλύτερες προδιαγραφές καθαρότητας, άριστη ποιότητα και άψογο φινίρισμα, σε μία πλήρη σειρά σχεδίων σε κλασσική και μοντέρνα γραμμή, που καλύπτουν κάθε απαίτηση. Οι σειρές των αντικειμένων ανανεώνονται με νέα σχέδια, δίνοντας έμφαση κάθε φορά στη γοητεία της χειροποίητης δουλειάς.

Τα εκκλησιαστικά μας διακρίνονται για την ποιότητα της κατασκευής τους και την πρωτοτυπία των σχεδίων. Οι πολύτιμες πέτρες χρησιμοποιούνται για να προσδώσουν στο κόσμημα ζωντάνια και ποικιλοχρωμία, σε πολλές από τις δημιουργίες μας χρησιμοποιούμε ημιπολύτιμες πέτρες, δεμένες αρμονικά με τα σχέδια των κοσμημάτων μας. Δένοντας αισθητικά με το χρώμα του ασημιού, αλλά ταυτόχρονα ξεχωρίζοντας και δημιουργώντας αντίθεση, προκαλούν το ανθρώπινο μάτι να σταθεί επάνω τους και να τις μελετήσει, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουν τη λάμψη του ασημιού και την λεπτομέρεια του χαραγμένου σχεδίου.
Οι παράγοντες αυτοί, σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων, μας καθιέρωσαν στο χώρο της αργυροχοίας. Φροντίζουμε να υπηρετούμε την παραδοσιακή λαϊκή τέχνη και ταυτόχρονα να είμαστε μια σύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση, που αξιοποιεί στην οργάνωση, στη διαχείριση και στις σχέσεις της με τον κόσμο, τις σύγχρονες γνώσεις.

antreas all1  all2


Περιηγηθείτε στο δικτυακό μας τόπο και διαπιστώστε την ομορφιά και τη φινέτσα που τα κοσμήματά μας διαθέτουν, τη λάμψη και την κομψότητα που υπάρχει στο χειροποίητο κόσμημα, τη διαχρονικότητα και την αξία που μπορεί να προσδώσει στο ασήμι η τέχνη και η φαντασία ενός ικανού τεχνίτη.

Με εκτίμηση,
Ανδρέας & Κωνσταντίνος Βαρζώκας

Έργα τέχνης για να κοσμήσουν τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε...

Επιλέξτε κατηγορία:

Επικοινωνία

Address: 

Αβέρωφ 41 & Αλ. Διάκου 4
454 44, Ιωάννινα

Phone:

+30 26510.32536

Fax:  

+30 26510.35996

Mobile:  

+30 6973.958102
+30 6973.841075

varzokas@otenet.gr

 

Το τρίπτυχο της επιτυχίας μας
συνοψίζεται στις λέξεις

γνώση, εμπειρία & μεράκι...